verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Shërbim për verifikim të fakteve në media

Projekt i USAID-it për forcimin e mediumeve në Maqedoni
USAID Logo

All posts by Гоце Ристовски

Gjërat e lira dhe njerëzit e mjerë

на 27. 09. 2013 | | mk
5268436169_9d3c0d4449_z
Pabarazia në botë është trishtuese. Së paku 80 për qind e njerëzimit jeton me më pak se 10 dollarë në ditë, 25.000 fëmijë vdesin për çdo ditë si rezultat i varfërisë, 12,3 milionë njerëz janë viktima të punës së detyrueshme, 186 milionë njerëz janë të papunësuar dhe përafërsisht një miliardë njerëz hynë në shekullin 21 si analfabetë. Maqedonia nuk është imune ndaj gjendjeve të këtilla. Edhe te ne pasqyrohen trendet