verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Shërbim për verifikim të fakteve në media

Projekt i USAID-it për forcimin e mediumeve në Maqedoni
USAID Logo

All posts by Сашо Спасоски

DMDHP: Portalet informative t’i fshijnë të dhënat personale

на 16. 01. 2017 | |
KOMUNIKATË PËR MEDIAT Njëra nga kompetencat e Drejtorisë për mbrojtjen e të dhënave personale (DMDHP) në përputhje me Ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë”, nr. 7/05, 103/08, 124/10, 135/11, 43/14, 153/15 dhe 99/16), si organ i pavarur shtetëror për mbrojtjen e të dhënave personale në Republikën e Maqedonisë, është të zhvillojë politika dhe të japë udhëzime në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale. Drejtoria për mbrojtjen e të dhënave personale jep udhëzime, rekomandime, ndërmerr masa dhe aktivitete, kur është e informuar, gjegjësisht kur ka njohuri nga parashtresat e qytetarëve, iniciativat e parashtruara për të bërë mbikëqyrje, nga mediat ose në ndonjë mënyrë tjetër gjatë punës së saj, për parregullsi të caktuara gjatë

Abonohuni për lajmet më të reja

Sorry. No data so far.

Sorry. No data so far.