verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

All posts by Зоран Димитровски

Propaganda politike në programin e senduiçit pikant

на 13. 10. 2014 | | mk
 

Që populli t’i shikojë lajmet tuaja, pa marrë parasysh se a janë të pavarura, të përpunuara në mënyrë profesionale apo të kalibruara në aspektin partiako-politik dhe propagandistik, shikuesin duhet që ta “lidhni” për televizorin. Kurse, shikuesi mesatar maqedonas në vitin 2013, ka shikuar televizor rreth 4 orë e 27 minuta, TV program gjatë ditës! Dhe ngadalë do të kuptoni pse pas shout të Doktor Ozit, dhe kuzit të Lila Filipovskës dhe tregimeve popullore në TV, pa marrë parasysh se a jeni votues i qeverisë apo opozitës, nga lajmet e TV Sitelit në ora 19 nuk mund të ikni assesi.

  Shkruan: Zoran DIMITROVSKI   Nëse TV Sitel nuk publikon ndonjë lajm si të mos ndodhë. Nëse, në lajmet kryesore

A mund të vidhen 200.000 vota dhe pse?

на 7. 05. 2014 | | mk
 

Një rregull e banditëve thotë: kur vjedhish, vidh shumë! Pse të të quajnë vjedhës për njëqind euro, nëse mund të vjedhish një milion? Iluzioni i fitores së pastër pa të meta qëndron mu këtu: shkaktim i humbjes sa më dramatike, më pak dyshim në mashtrimin zgjedhor, dallim sa më pak i arritshëm në vota, më tepër besim në fuqinë e pushtetit, e rezultat sa më i keq i opozitës,

Abonohuni për lajmet më të reja