verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Foto-garë në temën “Demokracia, të drejtat e njeriut dhe qeverisja” (DRG)

on 6 - 05 - 2014       
Këtë postim mund ta lexoni edhe në: Maqedonisht

DRG photo contest

“Na ndihmoni ta tregojmë tregimin dhe ta tregojmë fytyrën e atyre që punojnë në avancimin e Demokracisë, të drejtave të njeriut dhe qeverisjes (Democracy, Human Rights and Governance -DRG) nëpërmjet arritjeve në këtë fushë dhe promovimit, mbrojtjes dhe thellimit të demokracisë anembanë botës,” thuhet në ftesën e USAID-it për të marrë pjesë në këtë garë.

Kushtet për pjesëmarrje dhe të gjitha çështjet tjera për pjesëmarrje në garë mund të merren në këto adresa: jbentoncooney@usaid.gov dhe rchilton@usaid.gov.

Afati për dorëzimin e fotografive është 16 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonohuni për lajmet më të reja