verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

KONKURS: gazetarë, video-reporterë, kamermanë, video-dizajner – Agjencia “Meta”

on 28 - 10 - 2015       
Këtë postim mund ta lexoni edhe në: Maqedonisht

Logo

Agjencia e lajmeve “Meta”, projekt i Fondacionit për internet dhe shoqëri “Metamorfozis”, ka nevojë për bashkëpunëtorë me honorar nëpër qytetet e Maqedonisë:

  • 6 (gjashtë) gazetarë- videoreporterë
  • 6 (gjashtë) kamermanë
  • 1 (një) videodizajner – redaktor grafik (në Shkup)

Kandidatët e motivuar dhe të interesuar duhet që të dërgojnë një biografi të shkurtër, me propozim-tema në të cilat do të kishin pasur dëshirë të përgatisin video – kronika, në postën elektronike konkurs@meta.mk, më së voni deri më 10 nëntor.

Përvoja nuk është vendimtare, por puna dhe bashkëpunimi me mediat lokale do të llogaritet si përparësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonohuni për lajmet më të reja