verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Lajmet më të popullarizuara në internetin e Maqedonisë -13.09.2013

on 13 - 09 - 2013       
Këtë postim mund ta lexoni edhe në: Maqedonisht

vest 001 20130913

(SHILM Mediasense, 13.09.2013) – Këto janë tre lajmet më të popullarizuara në internetin e Maqedonisë gjatë 72 orëve të kaluara sipas numrit të aktiviteteve që i kanë gjeneruar në Facebook.

Kjo listë përfshin lajme të përgjithshme nga të gjitha rubrikat (pa rubrikat Zbavitje dhe Sport), dhe janë përfshirë lajme nga 120 portale të proviniencave të ndryshme:

1. Maqedonas, ia keni q… nënën basketbollit!

959 pëlqime (like) – 255 përbashkime (share) – 157 komente – publikuar më 12.09.2013 – Brkaj rabota

2. Kolumna e Putinit për New York Times

850 pëlqime – 223 përbashkime – 65 komente – publikuar më 12.09.2013 – Off.net.mk

*3. Pas katër vitesh në komë u kthye në shkollë – njoftohuni me fëmijën hero nga Struga

824 pëlqime – 45 përbashkime – 34 komente – publikuar më 11.09.2013 – Pres 24

 

Kategoritë e veçanta:

а.) Lajmi me më shumë pëlqime: Maqedonas, ia keni q… nënën basketbollit! Brkaj rabota, 959 pëlqime

b.) Lajmi me më shumë përbashkime: Xhon Ilija Apelgren: Për Kilin, për kanabisin… – Republika, 264 përbashkime

c.) Lajmi me më shumë komente: МPВ: I arrestuam mbrojtësit e parkut që ta mbrojmë demokracinë – Brif 250 komente

 

* (Vërejtje: Lajmi në pozitën e tretë është pjesë e një klasteri me 5 lajme të ngjashme ose identike të cilat gjithsej kanë:  2.999 pëlqime, 151 përbashkime dhe 117 komente. Ja edhe linket deri te lajmet e gjithë klasterit: 
Pas katër vitesh në komë u kthye në shkollë – njoftohuni me fëmijën hero nga Struga – 824 pëlqime – 45 përbashkime – 34 komente – para 2 ditësh – Pres 24
Pas katër vitesh Jovani u kthye në shkollë – i ka mbajtur mend të gjithë… – 812 pëlqime – 43 përbashkime – 31 komente – para 2 ditësh – MK News
Ky është fëmija hero: Pas katër vitesh në komë, Johani u kthye në shkollë – 662 pëlqime – 30 përbashkime – 25 komente – para 2 ditësh– Kurir
Jovani, çudia nga fëmija: I njoha të gjithë shokët e mi me të cilët kam mësuar – 479 pëlqime – 18 përbashkime – 12 komente – para 2 ditësh – Тоçka

Jovani nga Struga u kthye në shkollë pas 4 vitesh në komë – 222 pëlqime – 15 përbashkime – 15 komente – para 2 ditësh – Dеneshen)

 

Burimi: Grid.mk, gjendja në orën 17.00 më 13.09.2013

 

(SHILM Mediasense,  – Shërbimi informativ për lajme mediatike, publikim provë)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonohuni për lajmet më të reja