verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Lajmet më të popullarizuara në internetin e Maqedonisë -17.09.2013

on 17 - 09 - 2013       
Këtë postim mund ta lexoni edhe në: Maqedonisht

Kurir Tarculovski

 .  

(SHILM Mediasense, 17.09.2013) – Këto janë pesë lajmet më të popullarizuara në internetin e Maqedonisë gjatë 72 orëve të kaluara sipas numrit të aktiviteteve që i kanë gjeneruar në Facebook.

 

А.) Kjo listë përfshin lajme të përgjithshme nga të gjitha rubrikat (pa rubrikat Zbavitje dhe Sport), dhe janë përfshirë lajme nga 120 portale të proviniencave të ndryshme:

 

1. Јоhani dhe Sonja u martuan në Shën Jovan Bigorski

573 pëlqime (like) – 16 përbashkime (share) – 17 komente – 16.09.2013 – Kurir

2. Përgatitja e ajvarit para ndërtesës nuk është e dënueshme vetëm me shporet elektrik

259 pëlqime – 47 përbashkime – 99 komente – 16.09.2013 – Pres 24

3. Мega arrestim në Shkup: Ra njeriu i parë i Veljanovskit për spiunim

276 pëlqime – 46 përbashkime – 73 komente – 16.09.2013 – Pres 24

4. Тrajko Veljanovski bëhet kryetar i shtetit

235 pëlqime – 21 përbashkime – 94 komente – 16.09.2013 – Pres 24

5. Vëllezërit Manaki Manastir – Red Carpet

276 pëlqime – 54 përbashkime – 9 komente – 16.09.2013 – MKD

 

B.) Lajmi më i popullarizuar në rubrikat ARGËTIM në portale:

Kravata më e bukur në lajme

512 pëlqime – 73 përbashkime – 151 komente – 16.09.2013 – Think

 

C.) Lajmi më i popullarizuar në rubrikat SPORT në portale:

“Komitët” porositën: Jemi vite drite para gjithë të tjerëve!

503 pëlqime – 42 përbashkime – 76 komente – 14.09.2013 – MKD

 

Kategoritë e veçanta:

а.) Lajmi me më shumë pëlqime: Јоhan dhe Sonja Tarçullovski u martuan në fshehtësi – Прес 24 626 pëlqime

b.) Lajmi me më shumë përbashkime: Su na shkatërron stresi? Video të cilën patjetër duhet ta shihni! – Lady 124 përbashkime

c.) Lajmi me më shumë komente: Kravаta më e bukur në lajme – Think 150 komente

 

Burimi: Grid.mk, gjendja në orën 16.00 më 17.09.2013

 

(SHILM Mediasense,  – Shërbimi informativ për lajme mediatike, publikim provë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonohuni për lajmet më të reja