verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Programi “Liderët mediatikë 2016”

on 20 - 11 - 2015       
Këtë postim mund ta lexoni edhe në: Maqedonisht

Është hapur aplikimi për programin “Liderët mediatikë nga Maqedonia 2016”. Ai parasheh që kandidatët e përzgjedhur të marrin pjesë në punë katërmujore në SHBA në një organizatë të atjeshme mediatike, me ç’rast fitohet trajnim për medie dhe për udhëheqësi si dhe mundësi për të njoftuar dhe për të komunikuar me ekspertë të medieve nga SHBA-të.

Afati i fundit për aplikim është deri më 18 dhjetor të vitit 2015 në këtë adresë: http://www.irex.org/project/macedonia-media-leaders-program.  

Informata plotësuese mund të merren në: mmlp@irex.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonohuni për lajmet më të reja