verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Gjykata Themelore Shkup 1: Thirrje për takim me gazetarët për ndryshimet në LPP

on 24 - 01 - 2014       
Овој напис го има и на: Maqedonisht

Më 20.01.2014. Gjykata Themelore Shkupi 1 publikoi njoftimin në vazhdim, në lidhje me ndryshimet në Ligjin për procedurë penale (LPP), të cilat kanë hyrë në fuqi nga 1 dhjetori 2013:

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë gazetarët e interesuar se më 23.01.2014 në ora 12:30 në sallën nr. 1 do të mbahet takim për informim në lidhje me ndryshimet në procedurën penale në pajtim me dispozitat e LPP,  si dhe me përvojat e deritashme të këtij gjyqi me fillimin e implementimit të këtij Ligji.

Me respekt,

Zyra për marrëdhënie me publikun e Gjykatës Themelore të Shkupi 1 në Shkup

osnoven sud skopje 1
Më 16.01.2014. Shërbimi për verifikim të fakteve nga mediumet e publikoi leksionin gazetaresk  “Ligji për procedurë penale – digë e re për qasje në informata” nga Sashe Dimovski. Leksionin n; ndërkohë e kanë transmetaur edhe:

Abonohuni për lajmet më të reja