verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Recensione

Lajmet për rreziqe sigurie s’mund të bazohen vetëm në burime nga Facebooku!

[Recension: “Komandant Hoxha: Një grup i armatosur prej 80 personave gjindet në një vendbanim shqiptar në Maqedoni”] Informacionet e ndjeshme dhe senzacionale, e sidomos ato që prekin temat e sigurisë në një shoqëri, duhet të marrin kujdesin e duhur nga çdo gazetar. Përveç nevojës për informim, ata duhet të kenë parasysh edhe aspektet tjera të rëndësishme të profesionit. Ky tekst është trajtuar pa seriozitetin e duhur në këto tema. Duke informuar “shkel e shko”, flitet për temë që thekson çështjen e rrezikut të sigurisë në vend dhe sigurisë së qytetarëve. Linku deri te artikulli origjinal: “Komandant Hoxha: Një grup i
  • Konstruksion spinues

    [Qytetarë të revoltuar e pyesin Shilegovin: A do ta shesish Maqedoninë? (FOTO)] Artikulli është komentues dhe paraqet një interpretim të

    повеќе


Analiza

Leksione Gazetareske

Kolumna

Abonohuni për lajmet më të reja