verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

MEDIET DHE TË DREJTAT E NJERIUT: Përzgjedhje e artikujve të prof. Mirjana Najçevskës në vitin 2015

on 31 - 12 - 2015       
Këtë postim mund ta lexoni edhe në: Maqedonisht
Проф. Мирјана Најчевска. Фото: photobucket
Prof. Mirjana Najçevska. Foto: photobucket

1. Kurthi i mosdijes: Mediet dhe universiteti i ri (22. 12. 2015)

2. Mediet ≠ zëdhënëse partiake (për anketën e re të IRI-t) (30. 11. 2015)

3. Ligji për mbrojtjen e privatësisë: Кur Kushtetuta bëhet “letër tualeti” (17. 11. 2015)

4. E drejta për të zgjedhur është e drejtë themelore e njeriut  (09. 10. 2015)

5. Pyetjet e papërgjigjura për pasaportën e Mijallkovit (08. 10. 2015)

6. Çka mund të bëjë ose çka nuk mund të bëjë Avokati i popullit (17. 02. 2015)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Abonohuni për lajmet më të reja