verifikimiifakteve.mksitemap
verifikimiifakteve.mksitemap

Shërbim për verifikim të fakteve në media

Projekt i USAID-it për forcimin e mediumeve në Maqedoni
USAID Logo

Pa burime teksti del “fallco”

Recension: “Në Maqedoni ka 290 doktoratura falco” Herë pas here vëmendja e mediave zhvendoset në sektorin e arsimit, në parregullësitë

Recensione

Fjalë boshe dhe etiketa

[Recension: Krijesa e LSDM-së Plenumi studentor bën thirrje për vepër penale pengim të zgjedhjeve] “Vazhdim i luftës politike me mjete mediatike” – kjo është mënyra më e thjeshtë për ta përshkruar këtë tekst që ka elemente shpifëse, etiketuese dhe padyshim favorizuese.  Linku deri te artikulli origjinal: Krijesa e LSDM-së Plenumi studentor bën thirrje për vepër penale pengim të zgjedhjeve Data dhe koha e publikimit: 28.06.2016 19:45 Data e recensionit: 29.06.2016 Recensues: Vlladimir Mirçeski   SHUMË EPITETE, HIÇ ARGUMENTE Gjithçka që në qarqet e larta të pushtetit nuk i pëlqen, patjetër duhet të jetë krijim i LSDM-së ose i Sorosit. Nuk ka
  • Lajmi me vend, komentet pa vend

    [Recension: SKANDAL: BDI ka gënjyer, Shqipëria falemnderon Koce Trajanovskin për autobusin] Teksti që po recensojmë është me interes për publikun.

    lexo


  • Tekst që ringjall kujtime

     [Recension: Humbi zhurma e fëmijëve në Pelister] Informatat dhe lajmet ditore-politike plotësisht e kanë okupuar hapësirën mediatike, kështu që kur

    lexo


Analiza

Leksione Gazetareske

Kolumna